Ξενάγηση προορισμού

ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 13 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

Περιλαμβάνονται:

  • •Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο με Μινωικές Γραμμές σε οικονομική θέση
  • •Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
  • •Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Grand Hotel Palladion 3* στο κέντρο των Ιωαννίνων
  • •Διαδρομές – περιηγήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • •Διόδια
  • •Συνοδός του γραφείου μας
  • •Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Not Included

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο( 3€ ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση)
  • Γεύματα και ποτά
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

1η μέρα Τρίτη 13/08: Ηράκλειο – Πειραιάς.

Μετά την παραλαβή σας με το λεωφορείο μας από προκαθορισμένα μέρη θα φτάσουμε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο των Μινωικών. Τακτοποίηση στις θέσεις μας, και αναχώρηση στις 21:00 για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα Τετάρτη 14/08: Πειραιάς – Αμφιλοχία – Ιωάννινα – Νησάκι κυρά Φροσύνης

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για τον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα κάνουμε σύντομη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα φτάσουμε στην όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη Αμφιλοχία. Θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα(ελεύθερη επιλογή) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Ιωάννινα. Φτάνοντας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να επισκεφτούμε το γραφικό νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδος ή αλλιώς το νησάκι της κυρά Φροσύνης (προαιρετικά), γνωστό για το σπίτι του Αλή Πασά αλλά και για τα γραφικά δρομάκια, τα μοναστήρια και τα μαγαζιά με τα είδη γιαννιώτικης λαϊκής τέχνης. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Πέμπτη 15/08: Ιωάννινα - Κέρκυρα

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς από το ξενοδοχείο μας με προορισμό την Ηγουμενίτσα, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο F/B για την αρχόντισσα του Ιουνίου, την πανέμορφη Κέρκυρα. Φτάνοντας στο λιμάνι, θα αναχωρήσουμε για το κοσμοπολίτικο Κανόνι με τη μαγευτική θέα προς το νησάκι με το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών με το οποίο ενώνεται με μια λωρίδα γης, ενώ στο βάθος δεσπόζει ο θρυλικός καταπράσινος βράχος το Ποντικονήσι, με τη βυζαντινή εκκλησία του Παντοκράτορα. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στο κέντρο και θα επισκεφθούμε τον Ι. Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα πολιούχου της πόλης, με το ψηλότερο καμπαναριό, με το μαρμάρινο τέμπλο και το σκήνωμα του Αγίου σε επιχρυσωμένη σαρκοφάγο. Θα επισκεφτούμε επίσης το Παλαιό Φρούριο της πόλης και θα περπατήσουμε στα καντούνια και στη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα με το περίφημο «Λιστόν». Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την επιστροφή μας στην Ηγουμενίτσα. Αναχώρηση για Ιωάννινα, άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

4η μέρα Παρασκευή 16/08: Ιωάννινα – Πάργα - Σύβοτα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Νομό Θεσπρωτίας και την παραθαλάσσια κωμόπολη Πάργα. Η νησιώτικη αρχιτεκτονική της, η θέση της μπροστά στη θάλασσα και τα γραφικά σοκάκια της θυμίζουν νησί. Είναι ένας παραδοσιακός οικισμός σπάνιας ομορφιάς, χτισμένος αμφιθεατρικά στις παρυφές Ενετικού κάστρου. Το κάστρο χτίστηκε τον 14ο αιώνα από τους Νορμανδούς και μετά από πολλές καταστροφές και λεηλασίες το 1814,πέρασε στα χέρια του Αλή Πασά ο οποίος το αναστήλωσε. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την βόλτα μας στο γραφικό λιμάνι με την πλακόστρωτη προκυμαία και να πιούμε το καφεδάκι μας απολαμβάνοντας τα καταπράσινα νερά του Ιονίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

5η ημέρα Σάββατο 17/08: Ιωάννινα-Μεσολόγγι

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση γύρω στις 10.30π.μ. με προορισμό την πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, το ιστορικό Μεσολόγγι. Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (ελεύθερη επιλογή) στη λιμνοθάλασσα του, η οποία είναι ένας από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους υγροβιότοπους της Μεσογείου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Πειραιά, με σύντομη ενδιάμεση στάση στη διαδρομή μας. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στον πλοίο των Μινωικών, τακτοποίηση στις θέσεις μας και αναχώρηση για Ηράκλειο. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η ημέρα Κυριακή 18/08: Ηράκλειο

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο/ τρίκλινο δωμάτιο: 335€

Επιβάρυνση τετράκλινης εσωτερικής καμπίνας: 15€ ανά άτομο/ ανά διαδρομή
Επιβάρυνση δίκλινης εσωτερικής καμπίνας: 40€ ανά άτομο/ ανά διαδρομή

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60€